Advertenties op Bol.com nu open voor alle Verkopers

Adverteren op bol.com

In Nederland kunnen we wel stellen dat Bol.com het grootste platform is voor verkopers. Bol.com bereikt maandelijks naar eigen zeggen 60% van de Nederlandse internetgebruikers. Daarnaast stellen zij dat 50% van alle online koopintenties begint op Bol.com. Dit zijn cijfers die Amazon.nl bij lange na (nog) niet kan overleggen. Ondanks dat wij met amazonadvies.nl ons richten op verkoop op Amazon in Nederland en daarbuiten, is het belang van adverteren zo groot dat wij dit nieuws toch willen delen. De meeste verkopers van Nederlandse en Belgische komaf zullen hun producten namelijk ook hier aanbieden.

Adverteren op Bol.com

26 mei j.l. kwam Bol.com met het nieuws naar buiten: adverteren is mogelijk voor alle verkopers. Het adverteren werkt in grote lijnen hetzelfde als we dat kennen van onder andere Amazon, Google en Facebook. Biedingen verlopen automatisch op basis van zoekwoorden en maximale budgetten. Dit is eenvoudig te beheren vanuit het verkoopaccount. Daarnaast is vanuit het systeem overzichtelijk te zien hoe de advertenties presteren. Hieronder het stappenplan voor het aanmelden tot adverteren.

Adverteren op bol.com

Wij ervaren zelf dat het adverteren nog niet voor alle verkopers toegankelijk is. Wanneer je ingaat op het gelijk beginnen aanbod en het formulier invult kun je helaas nog niet gelijk beginnen. Er rest nog goedkeuring. Zodra wij meer ervaring hebben met deze vorm van adverteren op bol.com geven we een update. Tot die tijd is je tijd goed besteed met adverteren op Amazon of het kijken van deze uitleg video: https://youtu.be/yFPBT4ROMJo.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top