Amazon Advies op maat

Laat de administratieve rompslomp aan ons over zodat jij kunt focussen op de daadwerkelijke verkoop op Amazon. Een Duits btw nummer, belasting identificatie nummer en F22-formulier in één keer geregeld.

 All-in prijs € 279,-

Alles geregeld zodat je aan de slag kan met het verkopen via FBA in Europa. Dit pakket bevat het aanvragen van een Duits btw nummer, het omzetten van je listings naar FBA en het voorbereiden van de verzending.

 All-in prijs € 495,-

Met een Duits btw nummer ben je verplicht periodiek aangifte te doen in Duitsland. Dit vraagt behoorlijk wat kennis van het Duitse belastingsysteem en taal. Laat de administratie aan ons over.

Per aangifte v.a. € 75,-

Met 150 miljoen Prime leden is verkopen op Amazon in de US een prachtige kans. Binnen dit pakket regelen wij alle legale en operationele vereisten om te kunnen verkopen in Amerika. Dit is inclusief een LLC, lokaal postadres, EIN nummer en lokale bankrekening.

All-in prijs € 2.500,-

Seller Central van Amazon werkt helaas niet zo eenvoudig. Het kan een behoorlijke opgave zijn om jouw listing goed op Amazon te krijgen. Wij creeren, vertalen en optimaliseren jouw listing om goed zichtbaar en vindbaar te zijn op Amazon.

Prijs per listing € 150,-

Heb je hulp nodig met het verkopen op Amazon? Onze Amazon experts staan voor je klaar. Denk daarbij aan het opzetten van je Amazon account, hulp met adverteren en het onderhouden van het account.

Prijs per uur € 75,-

Brexit proof?! Alles geregeld zodat je aan de slag kan met het verkopen via FBA in de UK. Dit pakket bevat het aanvragen van een Engels btw nummer en EORI, het omzetten van je listings naar FBA en het voorbereiden van de verzending.

 All-in prijs € 750,-

Seller Central van Amazon werkt helaas niet zo eenvoudig. Het kan een behoorlijke opgave zijn om jouw listing goed op Amazon te krijgen. Wij creeren, vertalen en optimaliseren jouw listing om goed zichtbaar en vindbaar te zijn op Amazon.

Prijs per listing € 100,00

Voor de meest gevraagde diensten hebben wij standaard pakketten die jou snel in staat stellen meer te verkopen. Heb je advies of diensten op maat nodig? Neem dan contact met ons op.

Tevreden klanten is voor ons prioriteit.

Lees hoe klanten ons via Klantenvertellen beoordelen:

Mijn ervaring was uitstekend!

Mijn contact persoon binnen het bedrijf is altijd goed bereikbaar en staat voor al mijn vragen klaar.
- Krimpen aan den Ijssel - 01/02/2021

Absolute aanrader!

Erg prettige communicatie en een bureau dat doet wat het beloofd!
- Rotterdam - 15/01/2021

Top ervaring

Via deze site een Duits BTW Nummer aangevraagd en een verkoop account op Amazon incl. plaatsing van producten gerealiseerd. Er werd telkens creatief meegedacht bij problemen die we tegen kwamen en ook snel gezorgd voor een oplossing.
- Haarlem - 14/01/2021

Snelle en duidelijke communicatie, alles keurig geregeld

Ties en Michelle, mijn contactpersonen bij Amazonadvies hebben alles vanaf dag 1 perfect geregeld, reageren snel op email en de service die ze hebben verleend, het aanvragen van een Duits BTW nummer is vlekkeloos verlopen. Ik verwacht in de toekomst meer zaken te gaan doen met ze.
- Haarlem - 08/12/2020

Goed geholpen

Voor ons het btw nummer in Duitsland aangevraagd. Goed geregeld omdat je zelf niet weet hoe en wat. Kon terecht met al mijn vragen. Bedankt!
- Druten - 26/11/2020

In een woord geweldig..

Kwam deze site toevallig tegen op google..super ..wat geven die mooie tekst en uitleg om een Amazon verkopers account aan te maken..stappenplan goed duidelijk gemaakt en makkelijk te volgen...ook kun je vragen stellen via een chat..super
- Brunssum - 25/11/2020

Goed geholpen

Via deze partij een Duits btw nummer aangevraagd. Alles goed geregeld. Het nummer is inmiddels binnen
- Enschede - 16/11/2020

Amazon accoutn geblokkeerd, snel opgelost

Mijn Amazon account was geblokkeerd omdat ik geen Duits btw nummer had. Snel geregeld en inmiddels weer aan het verkopen. Top
- Haarlem - 28/10/2020

Goede service ! Je kan je vragen altijd bij de mannen kwijt!

Goede service ! Begonnen met 1 product maar er komen er nog vele bij! Bedankt!
- Tuitjenhorn - 16/10/2020

Amazon ervaring!

Deze jongens weten waar ze het over hebben. Goed geholpen op het gebied van (Duitse) belastingen en FBA verkoop op het Amazon platform. Aanrader!
- Amsterdam - 08/10/2020

Aanrader voor iedere ondernemer die zich op Amazon wil storten!

Heel fijn platform voor iedereen die nog niet echt bekend is met verkopen via Amazon of voor iedereen die gewoon meer wil weten over de ontwikkelingen binnen de wereld van Amazon. Hulp vanuit het team ook echt top, met duidelijk veel kennis van zaken. Een aanrader voor iedere ondernemer die zich op Amazon wil storten!
- Asten - 07/10/2020

Super geholpen

Voor mij is dit bedrijf heel fijn om mee samen te werken. Vooraf persoonlijk contact omdat ik wat vragen had over de werking van de aanvraag van het belastingnummer. Alles keurig beantwoord en ook na de tijd persoonlijk contact en heel veel informatie om zelf zoveel mogelijk te kunnen doen.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je positieve feedback, Jorn.

- Amersfoort - 21/09/2020

Ben goed geholpen

Bedankt Ties, voor je info en je werk. Ben voorzichtig begonnen, maar wil zeker in het vervolg weer bij jou aankloppen. Topper

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de feedback, Mehmed! Gr Ties

- Amsterdam - 09/09/2020

Amazon is moeilijk

Ik kwam er zelf totaal niet uit, snapte niks van heel dat Amazon. Uiteindelijk deze partij ingeschakeld en ben goed geholpen alles op te zetten. Goed geholpen door Ties!

Reactie van het bedrijf

Goed te horen! Gr Ties

- Amsterdam - 02/09/2020

Veel vragen maar wel resultaten

+ persoonlijk contact + kundigheid / vakmensen - linkje in de bevestigingsmail mag duidelijker. Deze heb ik nu over het hoofd gezien waardoor het te lang duurde.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je beoordeling! Dit is feedback waar wij zeker iets mee gaan doen, en goed te horen dat de algehele ervaring alsnog goed is!

- Dieren - 25/08/2020

Aan de slag

Eindelijk aan de gang met Amazon. Merci voor de hulp Michelle!

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de tijd en moeite feedback achter te laten! Merci!

- Antwerpen - 19/08/2020

Snel en makkelijk

Top service, Duits btw-nummer was dezelfde dag aangevraagd

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor (de goede) review!

- Utrecht - 17/08/2020

Snelle en goede service

Snel mijn Duitse BTW nummer binnen! Met vragen kon ik ook altijd terecht. Top service voor een goede prijs.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor (de goede) review!

- Amsterdam - 15/08/2020

Soepel

Snel bestelproces en snel persoonlijk contact.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de (goede) review!

- Nijmegen - 15/08/2020
19 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Scroll naar top