Amazon Polen is live. Hoe ga je daar als Amazon verkoper mee om?

verkopen amazon polen

“Amazon ondersteunt al jaren Poolse klanten en Poolse Amazon verkopers om de overige Europese platformen te bedienen. De volgende stap is om Polen een volledig retail aanbod voor consumenten aan te bieden. Nu is een mooie tijd om deze plannen waar te maken”, aldus Alex Ootes, Vice President EU Expansion. bij Amazon.”

Amazon is hard op weg om zijn expansie in Europa door te zetten. Na het openen van amazon.nl om de Nederlandse markt te bedienen en het toevoegen van amazon.se om de Zweedse markt beter van dienst te zijn, is nu ook amazon.pl geopend. Amazon Polen heeft inmiddels al 9 fulfilment centra in Polen staan en daar komt binnenkort een 10de bij in Swiebodzin. Amazon Polen heeft ook al meer dan 18.000 Poolse medewerkers in dienst die nu voornamelijk de Duitse markt bedienen. Daar komt dus verandering in nu de Poolse Amazon markt ook open is.

Hoe begin ik met verkopen op Amazon Polen?

Vanuit je Amazon Seller Central account heb je nu de mogelijkheid om “Poland” te selecteren. Vanuit daar kun je reeds bestaande listings toevoegen en opschalen naar Polen. Middels EFN kun je dit land bijvoorbeeld voorzien vanuit je Duitse voorraad. Houdt er wel rekening mee dat er een kans inzit dat Amazon je Duitse voorraad naar Polen verscheept waardoor je BTW plichtig wordt in Polen. Houdt daar rekening mee.

Hulp nodig met het verkopen op Amazon Polen? Wij helpen je graag verder!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top