Amazon Prime Day. Ben jij er klaar voor?

amazon prime day

Het is weer zover, Amazon Prime Day komt eraan en wel op 21 en 22 juni 2021. Hét online shopping evenement van Amazon. Hoe zorg jij ervoor dat je als Amazon verkoper hier het beste uit haalt? Hieronder noemen we een aantal tips om het meeste uit Amazon Prime Day te halen.

Ligt alles op voorraad?

Het laatste wat je wilt als verkoper met Amazon Prime Day is dat je voorraad uitverkocht in de piek van de Prime Days. Zorg er daarom voor dat je overal genoeg voorraad hebt liggen. Zowel op Amazon Europa, als in Amazon in Amerika.

Gaat de klant jouw vinden?

Tijdens Amazon Prime Day gaat de concurrentie alles op alles zetten om vindbaar te zijn. Daarom zullen je Cost per Click enigszins toenemen. Zorg ervoor dat je PPC veiling zodoende ingesteld is dat het plafond wat hoger ligt dan normaal. Zo kun je mee blijven bieden, zelfs als de prijzen omhoog gaan. Lees hier alles over adverteren op Amazon.

Amazon Prime Day: De kracht van het evenement

Nederland wordt steeds bekender met Amazon, en dat zal door de jaren heen alleen maar toenemen. Het is niet voor niks dat zij reclame ruimte in hebben gekocht tijdens elke EK pauze 😉 Het is daarom van belang om als verkoper jezelf klaar te maken voor deze dagen. Hoe je dat doet? Zorg altijd voor goede reviews, een sterk Seller Account en eerlijke communicatie naar de klant.

Hulp nodig met alles uit Amazon halen tijdens Amazon Prime Day?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top