Amazon ‘Prime Early Access Sale’ kan zorgen voor flinke boost in sales!

Foto-Amazon-Advies-Amazon-‘Prime-Early-Access-Sale-kan-zorgen-voor-flinke-boost-in-sale

Amazon heeft bevestigd dat de organisatie op 11 en 12 oktober een nieuw online shopping event exclusief voor Prime-leden zal organiseren. De bedoeling is de impact van het jaarlijkse Prime Day-evenement in de zomer na te bootsen en een nieuw tijdperk in te luiden in de traditionele dip van de retailkalender.

Volgens Amazon zal het evenement honderd duizenden deals aanbieden, exclusief voor Prime-members in 15 landen: Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, China, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal, Spanje, Zweden en Turkije.

Met een nieuwe “Prime Early Access Sale” die zondagavond werd aangekondigd, hoopt Amazon het belangrijkste winkelseizoen voor de feestdagen een impuls te geven.

In een andere nieuwe wending zegt Amazon dat het zijn Top 100-lijst van producten zal vrijgeven om samen te vallen met de Prime Early Access Sale. De organisatie zegt dat het deals van de lijst gaat aanbieden gedurende de 2 dagen.

Amazon Prime Day events

Na zijn debuut in 2015, is de unieke Prime Day uitgegroeid tot een van de belangrijkste jaarlijkse mijlpalen voor de Amerikaanse gigant, en daarmee ook voor de verkopers op Amazon. Inmiddels is Prime Day al gegroeid naar een twee-daags event en hebben ze daarmee een 2e piek in het inkoopseizoen weten te creëren.

Eerder dit jaar kondigde Amazon aan dat Prime Day, 12-13 juli 2022, zijn grootste ooit was, met meer dan 300 miljoen gekochte artikelen wereldwijd en besparingen van Prime-leden van in totaal 1,7 miljard dollar.

De Prime Early Access Sale komt op een moment van het jaar waarbij er normaliter een stilte valt in de detailhandel verkoop, tussen back-to-school kopen en het conventionele begin van het vakantie-koopseizoen in november.

Amazon Prime leden

Meest recent meldde het bedrijf een piek in Prime-lidmaatschap toen Amazon Prime Video Thursday Night Football lanceerde. Amazon kondigde in april 2021 aan dat hij wereldwijd meer dan 200 miljoen Prime-leden heeft. Sindsdien heeft het bedrijf dit aantal niet publiekelijk bijgewerkt.

Naast de inkomsten die Amazon uit lidmaatschapsgeld haalt, blijkt uit onderzoek dat Prime-leden aanzienlijk meer uitgeven bij Amazon dan niet-Prime-leden.

Hulp nodig bij Deals en Coupons op Amazon?
Wij helpen graag! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top