Over Ons

Een hands-on Amazon marketplace agency. 

Vragen over je btw verplichtingen of over Amazon?

Office Amazon Advies Nijmegen.jpg

Neem gerust contact op.

Wij zijn per email bereikbaar via contact [@] amazonadvies.nl of via een bericht in het contactformulier. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 024 234 0104.

Liever even appen? Dat kan via WhatsApp.

Bedrijfsgegevens
Amazon Advies
AA Consulting B.V.
Plein 1944, 73
6511JE Nijmegen
KVK: 81738544

Wij ondersteunen bedrijven van A tot Z in hun groei op Amazon Marketplaces in 14 verschillende landen. Heb je een specifieke vraag of wil je graag hulp bij het opzetten van je Amazon business? Neem gerust vrijblijvend contact op. 

Vragen of een
project starten?

"Andere bedrijven en ondernemers succesvol laten verkopen via Amazon, dat is waar we goed in zijn."

Na het opbouwen van hun eigen productlijn, waar inmiddels al meer dan 2 miljoen producten van zijn verkocht, vonden de oprichters Ties en Peter het tijd om ook andere ondernemers te helpen met het opzetten van een internationaal opererende productlijn. Zelf verkochten ze al jaren op Amazon middels Fulfilment by Amazon (FBA) in zowel Europa, als in Amerika. In samenwerking met twee Amazon experts (Noud en Sam) en een team van freelancers, worden het opgedane netwerk, de ervaring en succesformule nu gedeeld met andere ambitieuze bedrijven en ondernemers die als doel hebben om zo geautomatiseerd en efficient mogelijk wereldwijd producten te verkopen.

Waarom Amazon Advies?

"Wij willen dat klanten één aanspreekpunt hebben voor al hun Amazon zaken. Zowel op het gebied van internationale btw aangiftes, als alles binnen het Amazon platform zelf. Op deze manier kunnen wij de klant één complete service aanbieden."

Zodra je begint met verkopen op Amazon heb je te maken met een gecompliceerd werkend Amazon Seller Central platform. Daarbij kom je ook in aanraking met internationale wetgeving omtrent BTW verplichtingen en andere legale vraagstukken.

Met een hands-on mentaliteit geven wij niet alleen advies, maar voeren wij het ook uit. Zo kunnen wij je complete Amazon ambities waarmaken. Een team van Amazon specialisten en belasting experts helpen jou het meeste uit Amazon te halen.

  • Een gevarieerd team met jarenlange Amazon ervaring;
  • Van Amazon inhoudelijke vraagstukken tot volledige internationale btw administratie, Amazon Advies heeft het allemaal in huis;
  • Geen "wordt snel rijk" geroep, maar een rationale en data gedreven aanpak;
  • Een persoonlijke, informele en efficiente werkwijze met de focus op output.

Meet the team

Noud-amazon-specialist

Noud

Amazon Specialist
Sam Amazon Advies Specialist

Sam

Amazon Specialist
Rinaldo: Amazon Specialist

Rinaldo

SEO Specialist
Romain-Legals-France

Romain

Legals Specialist Frankrijk
Btw specialist

Meg

Btw Specialist Europa
Paul Amazon Advies

Paul

Btw Specialist Duitsland
Scroll naar top