European Expansion Accelerator. De voordelen op een rij.

Amazon Advies European Expansion Accelerator FBA

Amazon heeft een nieuw programma gelanceerd genaamd de European Expansion Accelerator, dat is ontworpen om kleine en middelgrote bedrijven in Europa te helpen hun verkoop op Amazon’s platform uit te breiden. Het programma biedt deelnemers gepersonaliseerde coaching, marketing- en advertentieondersteuning, en verlaagde tarieven voor Amazon’s verkoopdiensten.

Bovendien biedt het European Expansion Accelerator-programma bedrijven een scala aan uitbreidingsvoordelen die hen kunnen helpen hun bereik te maximaliseren en hun bedrijf gemakkelijk op te schalen. Deze voordelen op een rij:

  1. het volledige uitbreidingstraject naar een nieuwe Amazon-winkel in slechts drie werkdagen;
  2. gratis uitbreiden naar één of alle Europese winkels in één keer;
  3. het automatisch vertalen van je listings;
  4. het automatisch configureren van hun accountinstellingen, vermeldingen en andere processen in een nieuwe winkel.

Bovendien krijgen deelnemers aan het European Expansion Accelerator-programma toegang tot Amazon’s suite van advertentietools, evenals mogelijkheden om deel te nemen aan promotionele evenementen en deals. Ze ontvangen ook exclusieve kortingen op Amazon’s fulfillment- en opslagdiensten, wat hun kosten kan verlagen en hun marges kan verbeteren.

Om in aanmerking te komen voor het programma moeten bedrijven zich al hebben geregistreerd en begonnen zijn met verkopen op Amazon’s platform in hun eigen land, en een duidelijk plan hebben om hun verkoop uit te breiden naar andere Europese landen.

Fulfilment By Amazon (FBA) aanbiedingen worden geprijsd met dezelfde prijs als de ‘source store’, aangepast voor de wisselkoers indien van toepassing, belastingen en kosten. Fulfilment By Merchant (FBM) aanbiedingen worden geprijsd met dezelfde prijs als de “source store”, aangepast voor de wisselkoers indien van toepassing en btw.

Bedrijven kunnen ook in meer dan één Europees land verkopen zonder de hoge administratieve last van het verkrijgen en beheren van maximaal 27 EU-BTW-registratienummers door zich aan te melden voor de Union One-Stop-Shop. Bovendien biedt Amazon een BTW-complianceoplossing waarmee bedrijven hun Europese BTW-registratie- en indieningsverplichtingen via een derde BTW-dienstverlener in maximaal zeven landen kunnen beheren. Interesse in een btw-compliance? Wij helpen je graag verder.

Over het algemeen is het European Expansion Accelerator-programma ontworpen om bedrijven te helpen enkele van de uitdagingen te overwinnen die gepaard gaan met het uitbreiden naar nieuwe markten, zoals het navigeren door verschillende talen, culturen en regelgevende vereisten. Met dit programma hoopt Amazon de groei en innovatie onder Europese bedrijven te stimuleren, terwijl het ook zijn eigen aanwezigheid in de regio uitbreidt.

Neem contact op

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top