Over Amazon Advies

"Andere bedrijven en ondernemers succesvol laten verkopen via Amazon, dat is waar we goed in zijn."

Na het opbouwen van hun eigen productlijn, waar inmiddels al meer dan 2 miljoen producten van zijn verkocht, vonden de oprichters Ties en Peter het tijd om ook andere ondernemers te helpen met het opzetten van een internationaal opererende productlijn. Zelf verkochten ze al jaren op Amazon middels Fulfilment by Amazon (FBA) in zowel Europa, als in Amerika. Het opgedane netwerk, de ervaring en succesformule worden nu gedeeld met andere ambitieuze bedrijven en ondernemers die als doel hebben om zo geautomatiseerd en efficient mogelijk wereldwijd producten te verkopen.

Waarom Amazon?

Met maar liefst 150 miljoen Prime leden is Amazon niet alleen een shopping platform, maar een volledig ecosysteem in e-commerce. Elk jaar groeit het platform in gebruikers, landen en het assortiment.

Amazon heeft een wereldwijd logistiek netwerk opgezet waar jij als e-commerce verkoper gebruik van kunt maken. Zo heb je in één klap een markt van niet 17 miljoen (sorry bol.com) maar 600 miljoen klanten te pakken. Dit getal zal de komende jaren aanzienlijk blijven groeien. Zowel in Nederland als de rest van de wereld. Wil jij een markt van 600 miljoen consumenten laten liggen?

Waarom Amazon Advies?

"Wij willen dat klanten één aanspreekpunt hebben voor al hun Amazon zaken. Zowel op het gebied van internationale btw aangiftes, als alles binnen het Amazon platform zelf. Op deze manier kunnen wij de klant één complete service aanbieden."

Zodra je begint met verkopen op Amazon heb je te maken met een gecompliceerd werkend Amazon Seller Central platform. Daarbij kom je ook in aanraking met internationale wetgeving omtrent BTW verplichtingen en andere legale vraagstukken.

Met een hands-on mentaliteit geven wij niet alleen advies, maar voeren wij het ook uit. Zo kunnen wij je complete Amazon ambities waarmaken. Een team van Amazon specialisten en belasting experts helpen jou het meeste uit Amazon te halen.

  • Een gevarieerd team met jarenlange Amazon ervaring;
  • Van Amazon inhoudelijke vraagstukken tot volledige internationale btw administratie, Amazon Advies heeft het allemaal in huis;
  • Geen "wordt snel rijk" geroep, maar een rationale en data gedreven aanpak;
  • Een persoonlijke, informele en efficiente werkwijze met de focus op output.

Meer weten?

Of gewoon benieuwd welk bedrijf Ties en Peter al opgericht hebben. Neem direct contact op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Het Amazon Advies Team

Scroll naar top