Rekket: Whitelabel sample producten met logo

Whitelabel producten uit china Rekket badmintonset

De herfst heeft ons inmiddels weer naar binnen gestuurd. De verkoop van badminton sets ligt dan ook helemaal stil. Dit is een typisch seizoensproduct waarvan elke de zomer de vraag weer aanwakkert. Zodra de herfst komt kijken is het dan ook over. Dit geeft ons wel de tijd opnieuw de mogelijkheden met Rekket te bekijken.

In het vorige Rekket artikel schreven we over het importeren van producten uit China. De vraag naar Rekket Badminton sets hebben wij afgelopen zomer getest, dit was een succes! Het bouwen van een relatie met een fabrikant of leverancier is van grote waarde voor een betrouwbare levering. Aangezien de eerste Rekkets pas weer in maart of april verkocht zullen worden hebben wij de tijd nogmaals een testproductie te doen.

Badmintonrackets met ons logo

Om er zeker van te zijn dat een eventuele grote bestelling gaat zijn zoals wij wensen hebben we 1 set geheel in onze huisstijl laten maken. Deze set bestaat uit twee rackets met logo en een tas met ons logo. De kosten hiervoor waren $ 90,00 inclusief verzending naar Nederland. Op een paar details na zijn wij heel tevreden met het resultaat. Wij hebben nu de tijd de puntjes op de i te zetten. De massaproductie kan dan op tijd ingezet worden.

eigen-merk-whitelabel-uit-china-Rekket

Ons whitelabel product in massaproductie

Aangezien wij uiterlijk begin maart onze producten klaar willen hebben voor het verzenden naar de FBA distributiecentra, moet dan alles binnen zijn. De productietijd voor 500 badminton sets is ongeveer 6 weken. De verzending duurt ongeveer 2 weken. Dit betekent dat wij voor de jaarwisseling onze bestelling moeten plaatsen. Al is het verstandig dit eerder te doen aangezien bijvoorbeeld het Chinees Nieuwjaar het geheel kan vertragen.

Rekket eigen merk product importeren China

Wij zijn er nog niet helemaal uit welke varianten we gaan bestellen. Het plan is nu 500 aluminium badminton sets met tas en shuttles te laten maken. Wij hebben het idee dat € 30 per set het maximale bedrag is dat een recreatieve (lees camping) badminton speler ervoor uit wil geven. Een variant van carbon is zoals in het vorige artikel beschreven dan financieel niet haalbaar.

We denken hier verder over na een posten weer een blog zodra we een bestelling plaatsen. Heb je ideeen of wil je feedback? Neem contact met ons op want we horen graag jouw idee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top