Snel beoordelingen krijgen met het Early Reviewer Program

Early reviews verzamelen op Amazon

Als online verkopers weten we allemaal hoe belangrijk beoordelingen van onze klanten zijn. Dit geeft ons, als verkopers, goede feedback over producten of een service. Bijkomend voordeel is het vertrouwen van consumenten, dat is belangrijk en leidt tot meer verkopen. Het Amazon Early Reviewer-programma helpt verkopers om sneller beoordelingen over nieuwe producten te krijgen en snel aan de slag te gaan.

Wat is het Early Reviewer-programma?

Het Early Reviewer-programma helpt u om tot 5 beoordelingen te krijgen door klanten die uw ingeschreven artikelen hebben gekocht een kleine beloning (cadeaubon van $ 3) te bieden in ruil voor het geven van feedback over uw product. Verkopers schrijven SKU’s uit hun catalogus in bij het programma via Seller Central. Amazon zal contact opnemen met klanten die het product hebben gekocht en een kleine cadeaubon aanbieden in ruil voor het schrijven van een recensie. Klanten die uw product hebben gekocht, zullen hierdoor eerder een recensie schrijven.

Waarom zou u zich inschrijven voor het Early Reviewer-programma?

 1. Recensies kunnen de verkoop met wel 3,5x verhogen
  Recensies kunnen de vindbaarheid, de positie in de zoekresultaten en het vertrouwen van klanten beïnvloeden. Het is aangetoond dat de eerste recensie van een product de verkoop met wel 3,5x verhoogt.
 2. Geen kosten totdat u een recensie heeft ontvangen
  Er worden pas kosten in rekening gebracht als u een beoordeling via het programma ontvangt, en inschrijvingen dekken een hele SKU-variatiefamilie. Amazon biedt klanten beloningen voor je geregistreerde product gedurende maximaal een jaar, of totdat je via het programma 5 beoordelingen hebt ontvangen.
 3. Verhoog uw kansen om een ​​recensie te krijgen
  Het is aangetoond dat het Early Reviewer-programma de kans op een beoordeling binnen 90 dagen na de eerste bestelling tot 5x vergroot in vergelijking met producten die niet zijn aangemeld. Amazon blijft in het programma investeren en werkt aan manieren om het nog effectiever te maken.

Voorwaarden om in te schrijven voor het Early Reviewer-programma

 • U moet op het moment van inschrijving minder dan 5 beoordelingen op de website hebben staan
 • Ingediende SKU’s moeten op het bovenliggende niveau of op zichzelf staan. Onderliggende SKU’s van varianten worden automatisch bij de ouder ingeschreven. U kunt de SKU-informatie van de ouders vinden op de pagina Inventaris beheren.
 • Artikelen die voor minder dan $ 9 zijn gekocht, komen niet in aanmerking voor het Early Reveiwer-programma; het item kan nog steeds worden ingeschreven, maar we zullen geen klanten vragen die voor minder dan $ 9 kopen.

Inschrijven kan op het moment naar ons weten alleen voor verkopers op Amazon.com via deze link naar ‘Enroll Your Products‘.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top