Adspension

Adspension-Tijn-Strikker-Amazon-Advies

Voor wie is deze service?

Deze dienstverlening is bedoeld voor ondernemers die deel uitmaken van de Adspension cursus, onder leiding van Tijn Strikker. In dit programma ontvang je alle noodzakelijke tools om je eigen online onderneming van de grond te krijgen en te laten bloeien. Er bestaan echter altijd secundaire taken die je mogelijk liever uit handen geeft. Denk bijvoorbeeld aan verplichtingen omtrent de Extended Producer Responsibility of aan Internationale listing optimalisatie. We staan klaar om je hierbij te ondersteunen.

Amazon Advies, wie zijn dat?

Amazonadvies.nl is een Full-Service Amazon Agency dat alles in huis heeft zodat jij succesvol kan verkopen op Amazon. “Wij verzorgen alle mogelijke Amazon diensten van A tot Z. Dus zowel voor de legaliteiten in Amerika en Europa als voor het marketing aspect zit je bij ons aan het goede adres.”

Adspension formulier

In welke dienst(en) heb je interesse?
Wat is je gemiddelde omzet per maand op Amazon?

Na het invullen van het formulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Vragen of een
project starten?

Een hands-on amazon marketplace agency. 

 

Wij ondersteunen bedrijven van A tot Z in hun groei op amazon Marketplaces in 14 verschillende landen. Heb je een specifieke vraag of wil je graag hulp bij het opzetten van je amazon business? Neem gerust vrijblijvend contact op. 

Scroll naar top