Wanneer komt Amazon naar Nederland?

Wanneer komt Amazon naar Nederland

Er wordt al maanden gespeculeerd over de komst van Amazon naar Nederland. Op dit moment verkoopt Amazon.nl in Nederland alleen boeken, en het is nog niet mogelijk deze als verkoper op Amazon.nl aan te bieden. Naar verwachting gaat dit wel snel gebeuren.

Wanneer komt Amazon naar Nederland?

Naar onze verwachting komt Amazon 24 februari 2020 naar Nederland. Dit naar aanleiding van het nieuws van Amazon zelf, de geruchten die rondgaan en het lanceren van Amazon in voorgaande Europese landen. Amazon gaat in Nederland naar alle waarschijnlijkheid gefaseerd productcategorieën toevoegen. Er is al jaren geleden begonnen met boeken. Kleine elektronica, bestaande merken en makkelijk verzendbare producten zoals portemonnees zullen in een vroeg stadium worden toegevoegd. Kleding, een van de punten waar Amazon in Nederland ook op wil gaan richten, zou in een later stadium toegevoegd worden. 

Heb jij vragen of toevoegingen aan dit artikel? Laat het ons weten in de reacties!

2 reacties op “Wanneer komt Amazon naar Nederland?”

    1. Hi Joep, je moet dit echt zien als een well-educated guess. Iets meer dan een maand na het openstellen van de inschrijving voor Nederlandse ondernemers, het steeds sterker wordende gerucht van half februari en de introductie in landen om ons heen vertoont een vergelijkbaar patroon.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top