Hoe Amazon Noord-Nederland voorziet van alle bestellingen.

amazon distributie

Amazon zal dit jaar naar Nederland komen en om ervoor te zorgen dat alle bestellingen snel bij de Nederlandse klant liggen, heeft de webwinkelgigant meerdere distributiecentra nodig. Momenteel zijn er nog geen centra in Nederland gebouwd en daarom wijkt Amazon uit naar Duitsland. Waar al zo’n 20 distributiecentra gebouwd zijn.

Om het Amazon empire te vergroten wordt er nu ook een distributiecentrum gebouwd in het Duitse Emde. Dit distributiecentrum zal de Noord Nederlandse markt gaan voorzien van alle bestellingen. Dit distributiecentrum zal in het voorjaar van 2021 operationeel moeten zijn, biedt 70 banen aan en nog heeft nog eens 250 chauffeurs nodig om alle pakketjes rond te brengen. De totale oppervlak is net zo groot als dat van een voetbalveld.

Tot heden verstuurd Amazon alle Nederlandse bestellingen nog via Duitsland. Het is onzeker of Amazon ook een distributiecentrum in Nederland gaat bouwen of dat alles overkomt vanuit de buren. Je kunt nu al meer dan 1 miljoen producten op Amazon bestellen en de dag erna in huis hebben indien je een Amazon Prime account bezit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top